BODHI TEA - "TREE OF LIFE"

 

"TREE OF LIFE TEA" is een pittige mix van zoete gebakken appels, met sterke tonen van kaneel, hibiscus en rozenbottel. De touch van de gember en de popcorn maakt deze thee een genot om te drinken.
Verder vinden we er nog, rietsuiker, walnoten, kardemom, zwarte peper, kruidnagel en rozenblaadjes in terug.

KANEEL
Kaneel bevat mineralen die zorgen voor een verwijding van de bloedvaten en dus een betere doorbloeding. Een betere doorbloeding in het spijsverteringsstelsel zorgt voor een betere spijsvertering. Tevens wordt de productie van spijsverteringsenzymen bevorderd. Dankzij de antibacteriële werking worden bacteriën zoals Helicobacter pylori, Salmonella en Campylobacter gedood. Kaneel helpt bij maag- en darmklachten zoals maagpijn, flatulentie, diarree en zure oprispingen.

HIBISCUS
Ook Hibiscus heeft een antibacteriële werking en is een sterk
anti-oxidant
GEMBER
Gember heeft een goede werking tegen misselijkheid.

KARDEMOM
Kardemom zorgt voor een frisse adem, bevordert de spijsvertering en helpt tegen infecties.  Geen contra-indicaties voor hartpatiënten en heeft een goede invloed op het cholesterol.

ZWARTE PEPER
Zwarte peper is één van de remedies van de Ayurvedische geneeskunde. Het verhoogt de bio beschikbaarheid van Curcumine (door het te vermenigvuldigen met 1000) en bevordert de spijsvertering en stimuleert de stofwisseling.

KRUIDNAGEL
Kruidnagel heeft een positieve werking op de lever en de maag (zou effectief werken bij maagzweren). Daarbij is het goed voor de botten (osteoporose patiënten mogen dit zeker drinken) en heeft het een antibacteriële werking.

"TREE OF LIFE TEA" is jouw ideale partner bij een "ZEN" momentje.

"TREE OF LIFE TEA" is een cafeïnevrije thee waarvan alle ingrediënten afkomstig zijn uit biologische landbouw.

 Bereiding – TREE OF LIFE TEA

  • 1 theelepel thee
  • 250 ml water (1/3 koud en 2/3 warm)
  • 4-6 minuten laten trekken

Prijs:
€ 3,55 (50 gr)
€ 5,60 (100 gr)