DOOPSUIKER & ZO 

IN HET VOORJAAR VAN 2022 BREIDEN WIJ ONS GAMMA UIT!!
Doopsuiker en bedankjes voor geboorte, communie, huwelijk, .... en veel meer zullen het assortiment binnen onze winkel

vervoegen.

Worden jullie binnenkort trotse ouders? Jullie gaan zich verloven? Huwen? Dochter of zoon doet haar/zijn communie in 2022 en jullie zijn op zoek naar iets "anders", dan ben je bij KADO & ZO aan het juiste adres.

Wij bieden een totaalconcept aan. Van kaartje tot bedankjes. Voor de bedankjes werken wij samen met een lokale, ambachtelijke ondernemer. Wij werken volledig op maat, volgens budget en smaak van de klant.
Wens je meer info, kom dan even langs in de winkel of neem contact op via CONTACT

Wist je dat de suikerboon één van de oudste snoeptradities is in de wereld? Er was ooit de oude Romein Julius Dragatus die de allereerste dragee maakte toen hij een amandel in een pot honing liet vallen. Hij was zo in de wolken met deze ontdekking dat hij het nieuwe snoepje als kado gaf bij de geboorte van zijn zoon. Zo werd de Romeinse traditie om doopsuiker te eten bij geboortes en huwelijken gestart.

Vandaag de dag staan dragees synoniem voor geluk en voorspoed. In België, Frankrijk en Italië zijn ze niet weg te denken bij een geboorte, communie/lentefeest, doopsel, huwelijk en jubileum. In Portugal krijgt u ze zelfs met Pasen.

 

KADO & ZO geeft de voorkeur aan Belgische suikerbonen, gemaakt volgens een authentiek recept, dit al meer dan 130 jaar.

Suikerbonen, gemaakt van de lekkerste chocolade, omhuld met een fijne, kleurrijke suikerlaag om zacht in de mond te laten smelten. 

 

HOU ZEKER ONZE WEBSITE, FACEBOOKPAGINA EN INSTAGRAM IN DE GATEN !!