ANAS CRYSTAL SKINCARE
 Revitalize Body, Mind & Spirit

Te spotten vanaf 02.09.21 in de winkel, maar nu al te bestellen via de webshop.

 

In het hart van het merk ANAS ligt één kernidee: dat we allemaal ÉÉN zijn. Onze verbondenheid met elkaar en de natuur staat buiten kijf. En om deze reden zouden we onszelf, ons lichaam en de natuur als ÉÉN moeten behandelen. ANAS-producten zijn een eersteklas, innovatief, goed ontworpen en spiritueel zorgsysteem dat van nature voor jou en de natuur zorgt als ÉÉN.


Het merk ANAS heeft het unieke vermogen om ons opnieuw in evenwicht te brengen met behulp van natuurlijke ingrediënten en natuurlijke processen. We worden geboren met het inherente vermogen om gezond, levendig en mooi te zijn.
Op de één of andere manier wordt dit vermogen in de loop van ons leven vergeten. Sommigen van ons leven zelfs een rommelig, stressvol leven, gescheiden van onze kern.
Eeuwenlang is de aarde onze balancerende kracht geweest. Als een enorme batterij kan het ons alle energie en levenskracht geven die we hebben verloren en nodig hebben door middel van zijn kristallen.
De kristallen is wat ANAS gebruikt om ons te herenigen met de aarde, waardoor ze een nieuw gebruik krijgen, een die wordt beschouwd als een doorbraak op het gebied van cosmetica.

 

ANAS maakt gebruik van de schoonheid en wetenschappelijke eigenschappen van Crystals om innovatieve huidverzorgingswetenschap te creëren die iedereen kan ervaren, elke dag en elk moment.

De unieke, innovatieve formules combineren kristalmineralen die de huid op cellulair niveau opnieuw in evenwicht brengen, gereinigd en opgeladen, stukjes kristal die heel worden gebruikt en met hoge frequenties trillen in onze producten, vulkanisch water, rijk aan mineralen en silica, en diverse andere exclusief natuurlijke ingrediënten die het vermogen hebben om balans en helderheid in ons leven te brengen.


PRIJZEN: €20 - €25 - €30 - €70 (ZIE WEBSHOP)