EDELSTEENSTAAF.

 

 

Edelsteenstaaf  "INNER BALANCE"
Halliet is de “edelsteen” onder de zouten, helpend bij bescherming, reiniging en innerlijke balans.(*)
De edelstenen zijn (waar mogelijk) gemmologisch goedgekeurd (GKS seal). 
 

Edelsteenstaaf " 5 ELEMENTS"

Deze Edelsteenstaaf bevat: rozekwarts, versteend hout, amethist, chalcedoon en rhyoliet. Ze vertegenwoordigen elk een element uit de traditionele Chinese geneeskunde (TCM).

Gebruiksaanwijzing
Plaats de goed afgespoelde glasbuis met edelstenen voorzichtig in een karaf met kraanwater. Na 15 - 30 minuten is het edelsteenwater gebruiksklaar, de informatie van de edelstenen is dan voldoende opgenomen in het water. Je kunt het water blijven aanvullen na gebruik.
 

Edelsteenwater
Edelsteenwater kan voor diverse toepassingen gebruikt worden, bv om aan badwater toe te voegen, te drinken, als mondwater, in een verstuiver voor reiniging van ruimtes, aura en meridianen. Edelsteenwater oefent een positief effect uit op lichaam en geest. Omdat het edelsteenwater een tijdje in je lichaam aanwezig blijft werkt edelsteenwater vaak sneller en intensiever dan uitwendig aangebrachte edelstenen op de huid.

Tips: Strik de staaf vast aan je karaf om breuk te voorkomen bij het inschenken.
Gebruik een transparante karaf om de edelstenen mooi te tonen. Gebruik een fles van violetkleurig glas om het water langer vitaal te kunnen bewaren.

*Deze informatie is niet wetenschappelijk onderbouwd, het berust op ervaring van gebruikers. Het gebruik van edelstenen is niet bedoeld ter vervanging van een medische behandeling. Bij twijfel over uw (geestelijke) gezondheid, raadpleeg een arts.