HET BESTE UIT FRANKRIJK

 

Ambachtelijke parels uit Frankrijk.

 

LA PETITE PROVENCE

LA PETITE PROVENCE is een lokale ondernemer,  gespecialiseerd in delicatessen, voornamelijk uit het Middellands zeegebied. Deze worden tot op heden nog ambachtelijk vervaardigd in kleine familie bedrijfjes uit de Haute Provence

Voortaan kan u bij KADO & ZO het gamma van deze kwaliteitsproducten verkrijgen (azijnen, olijoliën, mosterd, confijten, tapenades, zoutmolens, .....). 

De producten van LA PETITE PROVENCE worden meeverwerkt in onze geschenkboxen.

 

HUGUETTES ET CES RECETTES

De producten van HUGUETTES ET CES RECETTES komen rechtstreeks uit Carpentras. Ambachtelijk, kleinschalig bedrijfje die jouw tapenades, recepties opvrolijkt met de overheerlijke broodstengels Natuur, Olijf en Sésam.

 

NOUGAT DE BRETAGNE

LE BONHEUR DES OGRES is een Nougaterie die in 2018 werd geïnstalleerd in Quistinic in Morbihan. De Nougat is gemaakt in de puurste traditie van Franse nougatmakers en voldoet aan de verwachtingen van een high-end delicatessenproduct.

LE BONHEUR DES OGRES Nougat wil geen kopie zijn van een heerlijke nougat uit Montélimar of de Provence maar heeft bij de eerste hap een eigen herkenbare identiteit. Dit assortiment Nougats is gebaseerd op recepten met gedurfde en gastronomische smaken, samengesteld uit biologische ingrediënten en honing die lokaal wordt geoogst door onze toegewijde bijenteeltpartners. De knowhow en de ernst smeden hun trots om tot de gloednieuwe familie van banketbakkers te behoren die hun klanten originele, gezonde, milieuvriendelijke en vooral heerlijke producten willen aanbieden!